maanantai 2. toukokuuta 2011

Karvoja siellä, karvoja täällä...

Tytillä on lomafiilis ja me muut jäädään tekee duunia...meiänkin vuoro onneks koittaa josain vaiheessa. ;) nyt vähän tylsempää postausta noista rantakuvista töihin!!!! Elikkäs, ripsienpidennys asiaa niille jotka eivät ole vielä niitä kesäksi hankkineet ;)

Ripsienpidennykset kuuluvat nykyään katukuvaan yhtälailla kuin rakennekynnet tai legginssit, ja suosio kasvaa koko ajan. Kestoripset sopivat kenen tahansa silmään, ja pituudet, paksuudet ja malli katsotaan yksilöllisesti jokaisen asiakkaan mukaan. Persoonallisuus, luonnollisuus ja arjen helppous kunniaan.

Yleensä ripsienpidennyksiä harkitaan tovi, koska halutaan olla varmoja että tekijä tekee nättiä tulosta ja muiden ystävien ja tuttujen käyttökokemus ratkaisee.

Itse olen ollut Prof Lashin ripsimuotoilija (Prof Lash= vastaa laadultaan samaa kuin tunnetumpi Extreme Lash) yli vuoden verran. Prof Lash karva on synteettinen, eli ei aiheuta yliherkkyyttä tai allergiaa, mitä eläinperäinen ripsienpidennys karva voi aiheuttaa. Valitsin siksi Prof Lashin ripsimerkiksi, koska karva on laadultaan kevyt, pehmeä, mustaakin mustempi, hieman kiiltäväpintainen ja pysyy erinomaisesti muodossaan.

Tässä kuvaa uusista ripsistä ennen ja jälkeen

Mallille laitettiin luonnollisia pituuksia, 8mm, 9mm ja 11mm C-ripsiä.

Pientä muistutusta kestoripsien hoito-ohjeista, jos on päässyt unohtumaan ja muutenkin info-pakettia ripsienpidennyksistä kiinnostuneille:

- Vältä ripsien kastumista ensimmäisen 24 tunnin kuluessa, että liima ehtii kuivua läpikotaisin.

- Kannattaa nukkua selällään ensimmäisinä öinä, että ripset eivät sotkeennu kuivumisen aikana. Harjaa ripset varovasti aamuisin erotellaksesi ne.

- Vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, samoin uimista ja rusketushoitoja ensimmäisten 48 tunnin aikana ripsien laitosta. Tämänkin jakson jälkeen pidä käynnit saunassa, höyryhuoneessa ja rusketushoidoissa minimissä, koska alituinen kuumuus voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.

- Vältä mekaanisia ripsien taivuttimia, tai taivuttamsta ylipäätään, sillä ne voivat katkaista ripsilisäkkeen ja luonnollisen ripsen.

- Älä käytä öljypohjaisia meikinpuhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä sen sijaan vettä tai geelimäisiä puhdistustuottteita. Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja SUORAAN ripsiin, koska kuidut voivat tarttua ripsen sidoskohtaan.

- Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen ripsienpidennyksen kanssa. Voit kuitenkin käyttää sitä säästäen halutessasi vähän näyttävämmän lopputuloksen. Vältä öljypohjaisia ja vedeskestäviä ripsivärejä, koska niiden ainesosat liuottavat liimasidoksen.

- Ennen kaikkea, ole varovainen!! Älä nyi tai kisko ripsiäsi ja pidättäydy hieromasta silmiäsi liiallisesti.


Kun ripsienpidennys on huolellisesti laitettu ja huollettu, ne VOIVAT kestää kaksi kuukautta riippuen OMIEN ripsiesi luonnolisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat ripsiäsi. Silmäripsen kasvukausi kestää 60-90 päivää. Ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvaamaan pudonneet ripset.

24:n tunnin ohje:
Muista, että ensimmäinen vuorokausi on erityisen tärkeä, että sidos kehittyy kunnolla! Näitä toimia sinun tulee yleisesti välttää ensimmäisten 24 tunnin aikana: suihku, silmien pesu, ruskettaminen, voiteiden käyttö silmien alueelle, ripsivärin ja muun meikin käyttö, silmien ylimääräinen koskettelu, kylpeminen, saunominen, höyryhuoneet, uiminen, liikunta, piilolinssinesteet ja ripsien päällä nukkuminen.

Päivittäinen hoito: Yleisimmät syyt pidyksen putoamiselle ennen luonnollisten ripsiesi kasvukauden päättymistä ovat: ripsien liiallinen koskettelu, öljypohjaisten tuotteiden käyttö, ripsivärin yletön käyttö joka vaatii liiallista puhdistamista, sekä toistuva altistuminen kuumuudelle, kuten kylpeminen, saunominen ja ruskettaminen.
Hirrrrrrrveästi olisi asiaa ja tässäkin ehkä jo liikaa, mutta eiköhän tämä infopaketti vastaa joihinkin kysymyksiin..... ja jos tulee jotain ripsikysymyksiä niin saa kysyä!!! :)

6 kommenttia:

 1. Paljos teillä ripset maksaa?

  -Tintti

  VastaaPoista
 2. Muistaakseni 100-130e on ekat ripset mut tarkemman hinnaston löydät meijän nettisivuilta: www.hairbeat.fi

  VastaaPoista
 3. Onko niihin jotain hoitoainetta ja mistä sitä saa ja hinta :)

  VastaaPoista
 4. anteeks on päässyt tää kommentti livahtamaan silmien ohi!!! Ripsien hoitamiseen et tarvitse mitään muuta kotioloissa kuin raikasta vettä silmien huuhteluun päivittäin ja hyvän meikinpoiston. Hyvä ripsienlaittaja osaa laittaa sun ripsille oikean pituiset ja paksuiset pidennykset jotka eivät rasita omaa ripseä, ja osaa sanoa että milloin olisi hyvä tauon paikka olla ilman pidennyksiä. Jos haluat niin voit käyttää erilaisia ripsienkasvatus seerumeita ripsien tyveen jos oman ripsen kunto huolettaa, mutta jos pidennykset ovat oikein laitettu, niin oma ripsi voi siellä hyvin ja uusiutuu normaalisti. Seerumeita löytyy jokaisesta hintaluokasta jos menet kemppariin ja kyselet tuotteista :)

  VastaaPoista
 5. Onko tauko pakollinen pitää . Vai riippuuko ripsien kunnosta että jotkut tarvitsee tauon ja jotkut ei :)

  VastaaPoista
 6. Itse suosittelen taukoja kaikille, tekee aina hyväö et jos on luonnontilassa jonkun aikaa :) Tauot riippuu kyllä paljon ripsien kunnosta. Niillä joilla oma ripsi on tödella lyhyt ohut ja hötöinen, kestää ripsien uusiutuminenkin pidennyshuoltojen välillä kauemmin ja usein se johtaa oman ripsen huonoon kuntoon. Niillä joilla oma ripsi on vahva, pitkä ja liukas tauko ei ole niin välitön. Siksi haluan tehdä sellaisia pidennyksiä, että jokaisella asiakkaalla olisi huoltoväli mieluiten yli 5 viikkoa, koska pidempi huoltoväli saa ripset rauhoittumaan, ettei tarvis olla 2-3 viikon välein huoltamassa ja jatkuva huoltaminen rasittaa ripsiä. Ja oon sitä mieltä että huoltoon ei saa tulla alle 4 viikon.. :D

  VastaaPoista