tiistai 26. kesäkuuta 2012

Brunette


Mäpäs vietin vielä maanantainakin juhannusvapaata, ja ajattelin ottaa koko päivän ihan itseäni varten! Mökkireissulla oli saunotessa viimeisetkin ripsienpidennykset tipahtaneet ja hirvee kulahtanut kuontalo, joten vietin koko päivän (töissä) ripsikollegan huollettavana ja Tytin parturipenkissä.

Oma tukka on päässyt hyvin pidennyksen alla venähtämään, ja joka kerta kun pidennys uusitaan, niin sen huomaa aina iloisena yllärinä. Typy halus tehdä mulle kesätukan, ja ne oli Paavon kanssa jo suunnitellut et mitä ne meinaa mulle laittaa ja millä värillä. Mä olen yleensä noihin muutoksiin todella kielteinen, kun tuntuu et sieltä voi tulla mikä vaan niiden visioista, enkä tunne itseäni yhtään kotoisaksi missään muussa värissä kuin mustaakin mustemmassa mustassa. Tuntuu että osa mun olemuksesta muuttuu jos se väri multa viedään. Tykkään että väri herättää huomiota ja on särmä.

Ja kappas vain, mikäs se värin pois pesun ja föönauksen alta paljastuikin! RUSKEAA! Kyllä noi tosissaan yrittää tehdä musta pliisumman :D Ja nyt mun on pakko myöntää, että tykkään tästä itse ihan oikeasti!! Nimenomaan siksi koska se ei ole kokonaan ruskea, vaan väri onkin enemmän latvoissa ja liukuu mustasta vaaleampaan.
Harmaa rankkasadepäivä sopi hyvin mun juhannuksen jälkeiseen olotilaan. Naamassa oli taas muutamat viinipullo-makkara-sipsi-turvotukset, joten en viitsi sillä säikäyttää teitä. Noh, nekin pöhnät poistuivat viimeistään illalla, kun Tytti juoksutti mulla 2h hikilenkin!


Pitkään tukkaan jää todella koukkuun. Sen takia kärsii sen parin päivän pään jomotuksen kun letit kiristää niin kovin, koska tää on vain niin ihana ja olo tuntuu paljon naisellisemmalta. Aloitin vuoden alussa elämäntaparemontin ja aloin katsoa itseäni enemmän silmiin. Tosiasia on, että duunia ei jaksa painaa, jos ei itsestään huolehdi, on koko ajan väsynyt ja kipeenä, iho huonossa kunnossa ja itsetunto ja motivaatio nollassa. Oon yrittäny saada muutoksen tulemaan pikkuhiljaa, ja nyt tuntuu että on vihdoin alkanut tulemaan tuloksia. Vuoden alusta on lähtenyt n. 10 kg painoa ja vaatekoko on ollut L-XL, ja nyt tällä hetkellä kokoa M. Tuntuu siltä että olo on nätimpi ja naisellisempi ja oman uurastuksen on huomanneet muutkin, mikä tekee jotenkin muutoksesta konkreettisempaa. Itse tuijottaa peiliin päivittäin ja uusia asioita ei silloin huomaa itse. Motivaatio ja itsekuri on pidettävä kasassa koko ajan, mutta on myös tullut repsahduksiakin, joista jää aina paha mieli. Niistä vain on noustava ja tehtävä vielä kovempi treeni!! Olisiko kellään hyviä vinkkejä motivaation pitämiseksi ja kohottamiseksi??? :)


Tiina


Ps. Tehdään me täälä muutakin kuin vain omia hiuksia ja naamoja!! Postauksista päätellen puunataan täälä vaan itteämme :D Noh, nyt Beatin jengi on päivitetty kesäaikaan.

16 kommenttia:

  1. Tehtiinko tohon joku värinpurku vai miten toi tehtiin :) ?

    VastaaPoista
  2. Kirjoitit pidennyksistä ja lettien kiristämisestä päänahassa. Postaus kyseisestä aiheesta ja pidennyksien laitosta olisi mielenkiintoinen! :)

    VastaaPoista
  3. Huomasin kyllä viimeks teillä käydessä, että oot laihtunu, mut en kehdannu kommentoida :D
    Miten oot onnistunu pudottamaan painoa?

    VastaaPoista
  4. Oisko muuten mahdollista, että lisäisitte blogiin niitä ns. asiasanoja, niin sais helpommin etsittyä vanhoja postauksia, kun olis sellanen lista aiheista tuossa sivureunassa..jos tajusitte :D

    VastaaPoista
  5. Hienot hiukset tuli Tiinalle! =)

    VastaaPoista
  6. koitetaan muistaa laittaa niitä sanaaiheita!!! :)

    mä oon vaan jättäny pois pastan, perunan ja riisin, et niitä ei saa syödä viikolla. leipää en myöskään syö enää kuin harvoin. Paljon vaan lihaa, vihanneksia, kasviksia ja hedelmiä. Viikonloppusin lauantaina saa herkutella ja ehkä myös sunnuntaina jos on dagen efter. oon päättänyt et 2 kertaa viikossa jos liikun niin oon hyvä mut jos enemmän niin oon sikä hyvä. nyt on ollu jotain 3 kertaa liikuntaa viikossa. Oon uinu, vesijuossu, kävellyt pitkiä lenkkejä ja tehny salilla aerobista ja lihaskuntoa. :)

    VastaaPoista
  7. Santewi: Tiinalle laitettiin kevyesti raitaa vaalennusaineella, jotka sitten sävytettiin lämpimän ruskealla. Sit vaan vähän vaaleempaa pidennystä. Eli ei tarvinnut tehdä mitään värinpoistoa :)

    Tytti: Ompeupidennyksestä onkin aikaisemmin ollut pari juttua esim:

    http://beatissa.blogspot.fi/2012/03/more-is-more.html

    http://beatissa.blogspot.fi/2011/07/ompelupidennys.html

    VastaaPoista
  8. Musta oot kyllä oikein kaunis ja vähän kadehdituttaa sun ulkonäkö joissain postauksissa, huolimatta onko painoa enemmän vai ei!

    Mutta hienoa, jos olo on freesimpi :-)

    VastaaPoista
  9. todella upea tukka! :)

    ja tsemppiä sun terveysprojektiin, hienoa että on tullu tuloksia!

    VastaaPoista
  10. hei kiitos kannustavista sanoista kaikille :) :)

    VastaaPoista
  11. Olen meinannut monta kertaa kommentoida huimaa painon pudotustasi! Aivan mahtavaa :) Itselläkin on tässä yritys saada paino putoamaan, mutta ruokavaliossani olisi vain parannettavaa :(

    VastaaPoista
  12. Hei saa kyllä kommentoida! Noista tulee niin hyvä mieli kun joku huomaa, se auttaa jaksamaan. On tosi vaikea pitää mieli kovana ettei joka päivä vetäisi herkkuja naamaan, mut on vaan pakko yrittää.. musta tuntuu et mulla on herkkuihin joku riippuvuus :D aina ei jaksaisi ollenkaan, ja tekis mieli heittää hanskat tiskiin, mutta kyllä tää tästä, on onneksi toi Tytti joka potkii takamukselle ja sanoo asiat päin naamaa miten ne oikeasti on eikä kaunistele. Sisko on loistava tuki. Enkä olis kuvitellu että tarvitsisin elämäntapojen muuttamisessa jotain tukea, mutta se on ensiarvoisen tärkeää! Muuten en jaksaisi tätä ollenkaan. Oon muutenkin lannistuvaa tyyppiä välillä kun tuntuu et oma itseluottamus ei ole täysin kunnossa mutta läheiset jotka kannustavat antaa voimaa ihan hirveesti!!!

    VastaaPoista
  13. Hei tää ei nyt oikeestaan liity tähän postaukseen, mutta kysyisin vähän tukan värjäyksestä! nykyäänhän on se trendi että tyvi on tummempi kun muu tukka ja musta se on niiiin kivan näköstä! ongelma on se että oon luonnostani ihan tosi vaaleahiuksinen ja haluisin tummemman tyven, onko mitenkään mahdollista toteuttaa vaaleatukkaiselle vai näyttääkö ihan dorkalta kun valkonen juurikasvu puskee esiin...? Tai tiedän jo että näyttää mutta mietin onko olemassa jonkun sortin kevytväriä/sävytettä niin että tumma väri haalistuis samalla kun tyvi kasvais. kiitos jo etukäteen !

    VastaaPoista
  14. Heips anonyymi. Elikkäs kyseinen väri on kylla mahdollisa toteuttaa kevytvärillä jollon tyvikasvu tulee huomattavasti pehmeempänä. Ite käytän liukuvärjäyseen usein kevytväriä just siitä syystä et tukankasvaessa tyvikasvu ei näytä niin selkeeltä.

    VastaaPoista
  15. Tiinalle kommentti: tänään kun tulin teidän ihanaan kauneuden kehtoonne asiakkaaksi, niin pistin todella merkille sun "uuden" ulkonäön! Sun uurastus on kyllä tuottanut tuloksia, vaikka kaunis olet tietenkin ollut aina. Mikä voisi olla sen parempi motivaattori liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin kun se eetä itse ja muut näkee sen kuinka paljon paremmin sun keho voi! Paljon vaan kasviksia, marjoja ja hyvänlaatuisia proteiineja, niin erittäin pienellä vaivalla saat uutta energiaa kaikkiin päivän toimiin! Muista myös juoda paljon vettä! Hikoilu 3-4 krt viikossa putsaa elimistöä mukavasti ja kunto kohoaa samalla! Mitä paremmassa kunnossa on sen enemmän kaikenlaista jaksaa puuhastella, koska kaikesta mitä tekee niin palautuu paljon paremmin! Lainatakseni Stubbibn sanoja: tunti liikuntaa antaa kaksi tuntia lisää aktiivista aikaa päivään.
    Repsahdukset kuuluu elämään! Ne kannattaa sallia itselleen ja sitten vaan palata muina naisina nopeesti takas hyvää oloa tuottavien terveellisten elämäntapojen pariin ;-)

    Tytille: Kiitos uusista upeista hiuksista! Kesälaineet saavuttivat paljon huomiota! Mut yritettiin jopa iskeä metrossa ;-)

    VastaaPoista
  16. Taidan tietää kuka tää Anonyymi on ;) olit upea kyllä uusine hiuksinesi <3 ja kiitos hienoista sanoista. Voin sanoa kyllä, että sun elämänasenne on kadehdittava ja hyvä motivaattori!

    VastaaPoista